O nama

O nama

Društvo Vet Consulting osnovano je 2003. godine sa sjedištem u Daruvaru, a u Republici Hrvatskoj zastupa nekoliko europskih farmaceutskih kuća i na hrvatsko tržište uvodi nove veterinarsko medicinske pripravke.

Osim zastupanja, registracije te uvoza i distribucije lijekova farmaceutskih kuća koje zastupamo, zadaća Vet Consultinga je i upoznavanje veterinara s novim ljekovitim pripravcima na našem tržištu te promocija istih. U tu svrhu u suradnji za Veterinarskim institutom i Veterinarskim fakultetom organiziramo edukacijska predavanja za veterinare. Također organiziramo posjete veterinarskim stanicama te obaviještavamo veterinare o novostima putem raznih promotivnih materijala.

Isto tako rado odgovaramo na sve vaše upite i trudimo se na vaš zahtjev pronaći nove proizvode koji bi vam mogli pomoći u zdravstvenoj zaštiti životinja.

Kako bi omogućili što bolju dostupnost te što kvalitetnije zadovoljili potrebe krajnjih korisnika naših proizvoda distribuciju smo organizirali preko svih većih veledrogerija.

Godine 2014. unutar društva Vet Consulting osnovana je poslovna jedinica SM PHARMA koja se bavi distribucijom medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i medicinske kozmetike za ljude te za tržište Republike Hrvatske zastupa nekoliko renomiranih inozemnih farmaceutskih kuća i brendova. Cilj nam je krajnjim korisnicima omogućiti veći izbor i lakšu dostupnost proizvoda provjerene europske kvalitete. Saznajte više na www.smpharma.net