Novosti

FLY TOMB 4GR larvicid, granule

FLY TOMB 4GR larvicid, granule

Prijavite se da biste vidjeli cijene

za suzbijanje larvi muha i crva (za cca 100 m²)

SKU: d178

Kategorija:

Opis

  • larvicid, pripravak za suzbijanje larvi muha i crva

Aktivna tvar: Diflubenzuron 4% (40g/1kg), Piperonilbutoksid  0,5% (5g/1kg), Tetrametrin 0,25% (2,5g/1kg)

OPIS PROIZVODA

Biocidni pripravak za suzbijanje ličinki muha. Dugotrajno sprječavanje razvoja muha. Fly tomb je vrlo učinkovit u suzbijanju ličinki  muha poglavito u  sredinama u kojima se one razvijaju kao što su stajnjak ili stelja. Proizvod sprječava razvoj muha u fazi dok su još ličinke i osigurava dugotrajan uspjeh u kontroli razvoja muha.

Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje.

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU

Za primjenu Fly tomb proizvoda koristite kantu za zalijevanje (kanta s nastavkom s rupicama) ili leđnu prskalicu. Nanijeti po uskladištenom stajnjaku po kojemu se ne kreću životinje, te rubnim područjima stočnih boksova (u širini od oko ½ m).
Pripremiti otopinu 500 g na 50 l vode za 100 m² (1 mjerna žlica = cca. 20 g)
Tretman treba ponavljati svaka dva tjedna. Ako se volumen stajnjaka nije puno povećao  interval se može produžiti na 3 tjedna. S prvim tretmanom započeti 5 dana nakon čišćenja staje.

PRIMJENA OTOPINE

Na tretirane površine nanesite 15 g/m² Fly tomb otopine. Fly tomb je učinkovit protiv ličinki muha i crva. Populacija muha će se smanjiti 10 – 20 dana nakon prve primjene. Stoga Fly tomb treba koristiti redovito i već u ranoj fazi razvoja muha.  Da bi proizvod imao dobar učinak sva mjesta u kojima se muhe razmnožavaju moraju biti temeljito tretirana.

NAPOMENA

Za kontrolu razvoja muha u kasnijim danima i tjednima Fly tomb se mora koristiti u kombinaciji s proizvodima za suzbijanje muha.  Naši proizvodi LD 100 B ili Killtec agro su idealna nadopuna.