Novosti

PET CALM el.difuzor + bočica 45 ml

PET CALM el.difuzor + bočica 45 ml

Prijavite se da biste vidjeli cijene

otopina za smirenje kućnih ljubimaca, ukrasnih domaćih životinja i ptica

SKU: d147

Kategorija:

Opis

  • otopina za smirenje kućnih ljubimaca, ukrasnih domaćih životinja i ptica

SASTAV u 1 ml

Eterična ulja  (valerijana, vetiver, kadulja, bosiljak, matičnjak) ………………..5,3%
Korektor mirisa (eterično ulje lavande) ………………..5,4%
Otapalo (propilen glikol, destilirana voda) do ………………..1 ml


PET
 CALM  otopina, sadrži mješavinu pažljivo odabranih eteričnih ulja koja djeluju na smanjenje stresa i opuštanje životinja ali bez učinka sedacije. Učinak opuštanja postiže se povećanjem gama aminomaslačne kiseline (GABA) koja se sintetizira u mozgu i putem živaca prenosi umirujuću poruku kada je organizam pod stresom. PetCalm se najčešće koristi kada su životinje same kod kuće ili kada su uznemirene i agresivne, kod smanjenog apetita i promjena ponašanja. Vrlo često se koristi u čekaonicama kod veterinara, salonima za šišanje pasa i hotelima za kućne ljubimce.


PET CALM
 električni difuzor može se koristiti svakodnevno u čekaonicama kod veterinara, salonima za šišanje pasa i hotelima za kućne ljubimce. Bočica od 45 ml traje do 8 tjedana i pokriva prostor od 50m². Otopina sa esencijalnim uljima se sporo oslobađa u malim koncentracijama  i osigurava stalnu dozu za vašeg ljubimca. Ljubimac postaje smireniji i opušteniji.
Uz opuštajuće djelovanje, Pet Calm difuzor ima i ugodan miris koji neutralizira neugodne mirise u prostoriji. Za očuvanje difuzora potrebno ga je isključivati kada nema potrebe za korištenjem.

NAČIN PRIMJENE

  1. Otvoritibočicu.
  2. Stavitifilterštapićubočicu.
  3. Bočicupričvrstitisadonjestrane
  4. Uključitiu

PROIZVOĐAČ

VetPlanet d.o.o. Vršac, Vojvođanskih brigada 16, Srbija