FINAL UNIVERSAL UNGEZIEFERSPRAY

FINAL UNIVERSAL UNGEZIEFERSPRAY, 750 ml

  • insekticid u spreju za gmižuće insekte

Aktivne tvari: permetrin butoksid 0,8% , cipermetrin 0,048%, tetrametrin 0,06%

OPIS PROIZVODA

Final Universal Ungezieferspray je kontaktni insekticid u spreju s trenutnim učinkom. Koristi se za tretiranje  krletki, kaveza za ptice, golubinjaka, peradarnika, uzgajivačnica i drugih životinjskih nastambi. Namijenjen je za uništavanje moljaca, mušica, grinja te gmižućih insekata poput mrava, srebrnih ribica, žohara, uši i sl. Trenutno uništava insekte, te ima produženi učinak koji traje i do 6 tjedana. Na taj način čuva tretirani prostor  od insekata kroz duže vrijeme. Dodani repelent odvraća insekte i prostor osvježava ugodnim mirisom.  Ukoliko se koristi u skladu s uputama životinje nije potrebno ukloniti iz nastambe. Ne raspršujte prema životinjama.

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU

Prilikom rada s proizvodom koristiti zaštitne rukavice od nitrilne gume. Prije uporabe spremnik (bocu) dobro protresite. Ne raspršujte prema ljudima, domaćim životinjama, hrani, opremi za pripremu hrane i priboru za jelo. Raspršivač držite što više okomito. Ne jesti, piti niti pušiti tijekom rada s proizvodom. Nakon svakog prekida rada oprati ruke.
Protiv gmižućih insekata raspršujte u njihova skloništa s udaljenosti 30 cm sve dok tretirana površina nije vidno navlažena.
Protiv letećih insekata: Za uništavanje letećih insekata poput muha, komaraca i konjskih muha Final Universal Ungezieferspray je vrhunski proizvod. Sprej raspršiti kroz 5 -10 sekundi i pri tome zatvoriti prozore i vrata nastambe.  Također primijeniti na površinama na kojima se insekti zadržavaju, poput prozora. Moljci: Odjeću, presvlake i tepihe tretirati sa udaljenosti 1 m. Prije spremanja robe u ormare, ladice i druga spremišta, dobro posprejati. To će osigurati zaštitu od nekoliko mjeseci. Tretiranje  krletki, kaveza za ptice, golubinjaka, peradarnika: Za suzbijanje grinja, krpelja i sl. očistiti leglo i gnijezdo te raspršiti sprej s udaljenosti od 30 cm.
Final Universal Ungezieferspray protiv insekata ima trenutni učinak koji traje 6 tjedana.   Izvrstan je za primjenu u životinjskom okruženju.