KILLTEC ULTRA

Killtec Ultra

Biocidni pripravak, za suzbijanje i kontrolu muha u stajama.

 

Aktivna tvar i koncentracija u metričkim jedinicama:

1 L proizvoda sadrži: 40 g α-cipermetrin, 20 g tetrametrin, 1 g ekstrakt Chrysanthemum cinerariaefolium, 5 g geraniol

OPIS PROIZVODA:

biocidni pripravak za suzbijanje i kontrolu muha i drugih letećih insekata u stajama, spremištima i skladišnim prostorima. Zbog svog sastava ovaj proizvod pokazuje produženi učinak koji traje i do 4 tjedna. Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje.  Sadržaj bočice dovoljan je za tretiranje prostora od cca 500 m2 površine.

 

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU:

Priprema otopine za špricanje: sadržaj bočice (1000 ml) razrijediti u 10 L vode, pripremljenu otopinu raspršiti po površinama na kojima se zadržavaju muhe ( cca 40 ml/m2 )  (zidovi, stupovi, prozori i okviri vrata).;

Priprema otopine za premazivanje: 2 kg šećera rastopiti u 10 L vode i dodati sadržaj bočice (1000 mL), pripremljenu otopinu premazati četkom po zidovima, stupovima, oko vrata i prozora.

Osigurajte da životinje ne mogu lizati tretirane površine.

Praktični savjeti:

Dovoljno je tretirati 40% površine. Više manjih tretiranih mjesta učinkovitija su od jednog velikog tretiranog područja. Pripremite novu otopinu za svaku novu primjenu.

 

Napomena:

Učinak protiv muha nastupa odmah. Da bi proizvod imao dobar učinak dovoljno je tretirati oko 40 % površine staje. Pripremljenu otopinu, spremnu za korištenje treba iskoristiti tijekom jednoga dana. Ne tretirati svježe obojane zidove, ne koristiti na akrilnim cijevima, staklima i silikonima oko stakla, te stiroporu. Tretirati samo područja nedostupna životinjama. Za vrijeme i 24 sata nakon tretiranja treba se osigurati odgovarajuće prozračivanje. Da bi imali najbolji učinak u suzbijanju muha preporučamo korištenje proizvoda “Fly tomb 4GR” za suzbijanje larvi i crva u odvodnim kanalima i stajnjaku.  Kako bi se spriječio razvoj otpornosti muha  također se preporuča s vremena na vrijeme promijeniti aktivnu tvar. U tu svrhu naši proizvodi LD 100 A, LD 100 B, LD 100 G, LD 100 I su najbolje rješenje.