KILLTEC ULTRA

KILLTEC ULTRA

  • Biocidni pripravak, za suzbijanje i kontrolu muha u stajama.

Aktivna tvar i koncentracija u metričkim jedinicama:
1 L proizvoda sadrži: 40 g α-cipermetrin, 20 g tetrametrin, 1 g ekstrakt Chrysanthemum cinerariaefolium, 5 g geraniol

OPIS PROIZVODA

biocidni pripravak za suzbijanje i kontrolu muha i drugih letećih insekata u stajama, spremištima i skladišnim prostorima. Zbog svog sastava ovaj proizvod pokazuje produženi učinak koji traje i do 4 tjedna. Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje.  Sadržaj bočice dovoljan je za tretiranje prostora od cca 500 m2 površine.

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU

Priprema otopine za špricanje: sadržaj bočice (1000 ml) razrijediti u 10 L vode, pripremljenu otopinu raspršiti po površinama na kojima se zadržavaju muhe ( cca 40 ml/m2 )  (zidovi, stupovi, prozori i okviri vrata).;
Priprema otopine za premazivanje: 2 kg šećera rastopiti u 10 L vode i dodati sadržaj bočice (1000 mL), pripremljenu otopinu premazati četkom po zidovima, stupovima, oko vrata i prozora.
Osigurajte da životinje ne mogu lizati tretirane površine.

PRAKTIČNI SAVJETI

Dovoljno je tretirati 40% površine. Više manjih tretiranih mjesta učinkovitija su od jednog velikog tretiranog područja. Pripremite novu otopinu za svaku novu primjenu.

NAPOMENA

Učinak protiv muha nastupa odmah. Da bi proizvod imao dobar učinak dovoljno je tretirati oko 40 % površine staje. Pripremljenu otopinu, spremnu za korištenje treba iskoristiti tijekom jednoga dana. Ne tretirati svježe obojane zidove, ne koristiti na akrilnim cijevima, staklima i silikonima oko stakla, te stiroporu. Tretirati samo područja nedostupna životinjama. Za vrijeme i 24 sata nakon tretiranja treba se osigurati odgovarajuće prozračivanje. Da bi imali najbolji učinak u suzbijanju muha preporučamo korištenje proizvoda “Fly tomb 4GR” za suzbijanje larvi i crva u odvodnim kanalima i stajnjaku.  Kako bi se spriječio razvoj otpornosti muha  također se preporuča s vremena na vrijeme promijeniti aktivnu tvar. U tu svrhu naši proizvodi LD 100 A, LD 100 B, LD 100 G, LD 100 I su najbolje rješenje.