LD 100 A

LD 100 A

  • insekticid, pripravak za suzbijanje  muha

Aktivna tvar: 1 kg proizvoda spremnog za uporabu sadrži: 100 g Azametifos-a

OPIS PROIZVODA

Biocidni pripravak za suzbijanje i kontrolu muha i drugih letećih insekata u stajama, spremištima i skladišnim prostorima. Zbog svog sastava ovaj proizvod pokazuje produženi učinak koji traje i do 4 tjedna.

Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje.  Sadržaj spremnika dovoljan je za tretiranje prostora od cca 150 m2 površine.

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU

Priprema otopine za špricanje: sadržaj spremnika (250 g) razrijediti u 2 L vode, pripremljenu otopinu raspršiti po površinama na kojima se zadržavaju muhe ( cca 40 ml/m2 ) (zidovi, stupovi, prozori i okviri vrata).;

Priprema otopine za premazivanje: 250 g šećera rastopiti u 2 L tople vode i dodati sadržaj spremnika (250 g), pripremljenu otopinu premazati četkom po zidovima, stupovima, oko vrata i prozora.

NAPOMENA

Učinak protiv muha nastupa u narednih 30 minuta. Da bi proizvod imao dobar učinak dovoljno je tretirati oko 50 % površine staje. Pripremljenu otopinu, spremnu za korištenje treba iskoristiti tijekom jednoga dana. Ne tretirati svježe obojane zidove, ne koristiti na akrilnim cijevima, staklima i silikonima oko stakla, te stiroporu. Tretirati samo područja nedostupna životinjama. Za vrijeme i 12 sati nakon tretiranja treba se osigurati odgovarajuće prozračivanje. Da bi imali najbolji učinak u suzbijanju muha preporučamo korištenje proizvoda “Fly tomb” za suzbijanje larvi i crva u odvodnim kanalima i stajnjaku. Kako bi se spriječio razvoj otpornosti muha  također se preporuča s vremena na vrijeme promijeniti aktivnu tvar. U tu svrhu naši proizvodi LD 100 B, LD 100 G, LD 100 I te Killtec Ultra su najbolje rješenje.