LD 100 B

LD 100 B

insekticid, pripravak za suzbijanje muha

Aktivna tvar: cipermetrin 10% (100 g / 1 l)

OPIS PROIZVODA: biocidni pripravak za suzbijanje i kontrolu muha i drugih letećih insekata u stajama, spremištima i skladišnim prostorima. Zbog svog sastava ovaj proizvod pokazuje produženi učinak koji traje i do 4 tjedna.

Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje.  Sadržaj bočice dovoljan je za tretiranje prostora od cca 350 m2 površine.

DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU:
Priprema otopine za špricanje: sadržaj bočice (500 ml) razrijediti u 5 L vode, pripremljenu otopinu raspršiti po površinama na kojima se zadržavaju muhe (zidovi, stupovi, prozori i okviri vrata).;
Priprema otopine za premazivanje: 1 kg šećera rastopiti u 5 L vode i dodati sadržaj bočice  (500 mL), pripremljenu otopinu premazati po zidovima, stupovima, oko vrata i prozora.
Napomena: Učinak protiv muha nastupa odmah. Da bi proizvod imao dobar učinak dovoljno je tretirati oko 40 % površine staje. Pripremljenu otopinu, spremnu za korištenje treba iskoristiti tijekom jednoga dana. Ne tretirati svježe obojane zidove, ne koristiti na akrilnim cijevima, staklima i silikonima oko stakla, te stiroporu. Tretirati samo područja nedostupna životinjama. Za vrijeme i nakon tretiranja treba se osigurati odgovarajuće prozračivanje. Da bi imali najbolji učinak u suzbijanju muha preporučamo korištenje proizvoda “Fly tomb” za suzbijanje larvi i crva u odvodnim kanalima i stajnjaku.