Farmakovigilancija u području prometa veterinarsko-medicinskih proizvoda predstavlja skup aktivnosti vezanih za otkrivanje, procjenu, prevenciju i postupanje u slučaju nuspojava nakon primjene lijekova kao i novih saznanja o škodljivosti primjene lijekova.

Farmakovigilancija je zakonska obveza svih sudionika u procesu proizvodnje, distribucije i primjene VMP-a (Pravilnik o veterinarsko medicinskim proizvodima Glava VII.)

Vet Consulting d.o.o. kao nositelj odobrenja za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj VMP-a ima stručnu osobu koja je odgovorna za farmakovigilanciju.

U cilju provođenja što bolje sigurnosti proizvoda za zdravlje životinja molimo vas, ukoliko primjetite bilo kakvu štetnu ili neželjenu reakciju prilikom korištenja bilo kojeg veterinarsko-medicinskog proizvoda za koji je Vet Consulting d.o.o. nositelj odobrenja za stavljanje u promet u Republici Hrvatskoj, da nas kontaktirate na sljedeće brojeve, odnosno pošaljite nam popunjeni obrazac.

e-mail: vetconsulting@vetconsulting.hr
T: +385 43 440 527
F: +385 43 440 526

Pošta:
Vet Consulting d.o.o.
Matije Gupca 42
43500 Daruvar

Zahvaljujemo na suradnji.

Obrazac za prijavu nuspojava: Farmakovigilancija – obrazac (preuzimanje)

Shopping cart
Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.