O nama

Vet Consulting d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2003. godine sa sjedištem u Daruvaru, a u Republici Hrvatskoj zastupa više europskih farmaceutskih kompanija i na hrvatsko tržište uvodi nove veterinarsko medicinske proizvode (VMP), dodatke prehrani za životinje i biocide.

Osim zastupanja, registracije te uvoza i distribucije proizvoda farmaceutskih kompanija koje zastupamo, zadaća Vet Consultinga je upoznavanje doktora veterinarske medicine i uzgajivača životinja s novim proizvodima na našem tržištu te promocija istih. U tu svrhu u suradnji s Veterinarskim institutom i Veterinarskim fakultetom organiziramo edukacijska predavanja za doktore veterinarske medicine. Također organiziramo posjete veterinarskim organizacijama te obavještavamo doktore veterinarske medicine o novostima putem raznih promotivnih materijala.

Isto tako rado odgovaramo na sve vaše upite i trudimo se na vaš zahtjev pronaći nove proizvode koji vam mogu pomoći u zdravstvenoj zaštiti životinja.

Kako bi omogućili što bolju dostupnost te što kvalitetnije zadovoljili potrebe krajnjih korisnika naših proizvoda distribuciju smo organizirali preko svih većih veledrogerija i veterinarskih ljekarni.

Godine 2014. Unutar tvrtke Vet Consulting d.o.o. osnovana je poslovna jedinica SM PHARMA koja se bavi distribucijom medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i medicinske kozmetike za ljude te za tržište Republike Hrvatske zastupa nekoliko renomiranih inozemnih farmaceutskih kuća i brendova. Cilj nam je krajnjim korisnicima omogućiti veći izbor i lakšu dostupnost proizvoda provjerene europske kvalitete. Saznajte više na www.smpharma.net

Shopping cart
Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.