O nama

O nama

Vet Consulting d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2003. godine sa sjedištem u Daruvaru, a u Republici Hrvatskoj zastupa više europskih farmaceutskih kompanija i na hrvatsko tržište uvodi nove veterinarsko medicinske proizvode (VMP), dodatke prehrani za životinje i biocide.

Osim zastupanja, registracije te uvoza i distribucije proizvoda farmaceutskih kompanija koje zastupamo, zadaća Vet Consultinga je upoznavanje doktora veterinarske medicine i uzgajivača životinja s novim proizvodima na našem tržištu te promocija istih. U tu svrhu u suradnji s Veterinarskim institutom i Veterinarskim fakultetom organiziramo edukacijska predavanja za doktore veterinarske medicine. Također organiziramo posjete veterinarskim organizacijama te obavještavamo doktore veterinarske medicine o novostima putem raznih promotivnih materijala.

Isto tako rado odgovaramo na sve vaše upite i trudimo se na vaš zahtjev pronaći nove proizvode koji vam mogu pomoći u zdravstvenoj zaštiti životinja.

Kako bi omogućili što bolju dostupnost te što kvalitetnije zadovoljili potrebe krajnjih korisnika naših proizvoda distribuciju smo organizirali preko svih većih veledrogerija i veterinarskih ljekarni.

Kako bi omogućili što bolju dostupnost te što kvalitetnije zadovoljili potrebe krajnjih korisnika naših proizvoda distribuciju smo organizirali preko svih većih veledrogerija.

Godine 2014. Unutar tvrtke Vet Consulting d.o.o. osnovana je poslovna jedinica SM PHARMA koja se bavi distribucijom medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i medicinske kozmetike za ljude te za tržište Republike Hrvatske zastupa nekoliko renomiranih inozemnih farmaceutskih kuća i brendova. Cilj nam je krajnjim korisnicima omogućiti veći izbor i lakšu dostupnost proizvoda provjerene europske kvalitete. Saznajte više na www.smpharma.net