Novosti

Predavanje Daruvar 23.5.2013

Dana 23.05.2013. u organizaciji Phoenix Farmacije d.d. i Vet Consulting d.o.o. u restoranu Terasa  u Daruvaru održano je stručno predavanje za veterinare iz središnje i sjeverozapadne regije Hrvatske.
Predavanju koje je bilo vrednovano sa 2 boda od strane Veterinarske komore prisustvovalo je oko 150 veterinara.
Ispred veleprodajne kuće Phoenix Farmacija prisutne je pozdravio dr.med.vet. Mirko Mikulec direktor PC Veterina.
Ispred  poduzeća Vet Consulting prisutne je pozdravio mr.sc. Siniša Trbojević dr.med.vet. direktor poduzeća Vet Consulting koji je prisutne kolege podsjetio da je razlog okupljanja u Daruvaru 10 godišnjica postojanja i rada tvrtke Vet Consulting.

Stručno predavanje pod nazivom teme “TERAPIJA PROBAVNIH I GENITALNIH INFEKCIJA DOMAĆIH ŽIVOTINJA” održao je dr.sc.Boris Habrun s Hrvatskog Veterinarskog Instituta . U svom izlaganju osvrnuo se na najvažnije čimbenike i uzročnike kao i terapiju bolesti probavnog sustava i endometritisa.

Nakon stručnog predavanja mr.sc. Siniša Trbojević podsjetio je kolege veterinare na neke proizvode koji su upravo indicirani u liječenju probavnih bolesti i endometritisa u goveda poput Metabolase forte, Kaodiara S, Jodofoam-a koji su već dokazali svoju učinkovitost pri terapiji navedenih bolesti.

Po završetku službenog dijela sudionici su nastavili druženje uz domjenak te je izvučeno i nekoliko prigodnih poklona.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.